×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Bestellen en verzenden

Bestellen
De voorraden worden dagelijks bijgewerkt. Er zit daardoor maximaal 24 uur verschil tussen de laatste voorraadupdate en het plaatsen van de bestelling.
Bij het afronden van de bestelling krijg je verschillende betaalmethoden om je bestelling te betalen. Niet alleen Nederlandse betaalmethoden, maar ook Belgische betaalmethoden zijn beschikbaar.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en eventueel bij de fabrikant besteld. Houd er rekening mee dat als er veel tijd tussen bestellen en betalen zit, dan is het mogelijk dat de bestelde artikelen inmiddels niet meer voorradig zijn. Indien artikelen niet meer te bestellen zijn, dan nemen we contact met je op over hoe je de bestelling wilt aanpassen.

We verzenden voor een vast bedrag van € 9,95. Bestellingen boven € 500,- worden gratis geleverd op 1 adres in Nederland.
Verzenden
Onder elk artikel vindt u of het artikel op voorraad is of een levertijd heeft van 2-5 werkdagen. Indien de bestelling uit voorraadartikelen bestaat dan wordt deze op werkdagen dezelfde dag verzonden als de bestelling en betaling voor 14.00 uur ontvangen zijn! De meeste bestellingen worden met GLS verstuurd. Na ontvangst van de track & trace kunt u het pakket als volgt verwachten:
NL: de levertijd binnen Nederland bedraagt 1 werkdag.
BE: de levertijd naar Belgë bedraagt 1-2 werkdagen.
DE: de levertijd naar Duitsland bedraagt 2-3 werkdagen.

We verzenden niet onder rembours.

Ander afleveradres
Als je de bestelling op een ander afleveradres wilt laten aankomen is dat mogelijk. In het bestelproces krijgt u de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. De factuur wordt per mail verzonden. Met de bestelling wordt om het milieu te sparen geen pakbon of factuur meegestuurd.
Let op: in België is het belangrijk dat indien levering bij een bedrijf plaatsvindt dat de bedrijfsnaam op het pakket komt te staan! Zonder bedrijfsnaam wordt niet bij een bedrijf bezorgd.

Levertijd
Alle bestellingen worden in behandeling genomen zodra deze betaald zijn. Betaal je door middel van overboeking dan kan de betaling enkele dagen onderweg zijn. Je kunt dan een schermafdruk mailen van de betaling nadat deze uitgevoerd is. In de regel worden de pakketten in Nederland en België de volgende werkdag of op zaterdag bezorgd. Voor de levertijden van Duitsland moet u rekening houden met een levertijd van 2 werkdagen. De bestelling wordt in principe alleen op werkdagen bezorgd.

Tracking
Als je bestelling verzonden is ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvang je een aparte mail met de tracking code als de bestelling als pakket verstuurd is. Je treft een link aan in deze mail met de tracking code. Via de in de e-mail vermelde link kom je rechtstreeks uit op de track en trace website.